MarBenCook

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

červen 2019

12.6.2019


Příští pondělí jedu opět vařit do Prahy k Radku Davidovi, dále na celé léto již mám naplánované soukromé akce, budu vařit převážně několikachodové degustační menu :)

Venku nám to připaluje, tak těchto parných dnech tu máme navařeno

Roláda z vepřové panenky plněná fáší z kukuřičného kuřátka, pórku, pečené šalotky, smetany, česneku a tymiánu. Protože jsem použil kukuřičné kuře udělal jsem krém také z kukuřice, másla a smetany, výborně to ladí :) bramborové pyré a kuřecí omáčka
Vepřová panenka obalená v bylinkách s máslem, jasmínová rýže s pečenou šalotkou a mrkví připravená v hovězím vývaru, bylinkový dip a jarní salát
V
yrostlo nám oregano, tak jsme museli udělat pizzu
Domácí špecle, šalotka, pečený česnek, jarní blanšírovaný hrášek, bylinky, kuře, pórek a pečený citron
Pečené mini kuřátko plněné bylinkovým máslem, gratinovaný brambor
Italská minestrone, začíná sezóna plná čerstvé zeleniny
Dlouho jsem přemýšlel jaký předkrm udělám na další akci, která bude v sobotu 22.června a inspiroval jsem se u japonských restaurací - grilované stařené maso, ochucená sushi rýže, máslo, česnek, jarní cibulka
Poslední tři fotky - k
rkovice připravená několik hodin metodou sous vide v opečené šalotce, česneku, kmínu, tymiánu a másle, poté opečená na ohni a zauzená, bramborové pyré se strouhaným lanýžem, vepřová omáčka

 
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky