MarBenCook

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

říjen 2018

13.10.2018



Pár fotek z dalšího školení v Prakulu s Giap Thi Lan, Romanem Vaňkem, Tomášem Černým a Honzou Klimentem :) Už se těším na husí hody, ještě vymýšlím přesně menu, ale určitě to bude na ohni......   Nyní ještě zjednodušuji web, aby byl více přehledný, tak snad bude vše fungovat. Přece jen těch jídel je tu už docela hodně :)

1.10.2018



Pořádný podzim je tu, tak jsme se pustili do sázení stromů kolem kuchyně, aby pořádně zarostla :) dostal jsem nějaké nabídky na vaření, ale bohužel je to pro mě již daleko a nechci dlouho dojíždět. Mám sice práce hodně, ale párkrát do měsíce bych rád nějakou tu gastroakci připravil :)


Rýže, spousta zeleniny, vajíčko a grilované maso :) troška másla na dotažení chuti
Nudle v kachním vývaru, citronová tráva, kardamon, koření pěti vůní, zázvor, česnek a grilované kachní prso
Příprava na husí hodování - jedno degustační jídlo, připravil jsem fúzi dvou kuchyní - klasickou českou a čínskou :) Husu jsem nesehnal, tak jsem použil kachnu - čínské mini knedlíčky plněné kachním masem se silnou kachní omáčkou uvnitř knedlíčku, červené zelí :) Po roztrhnutí knedlíčku se vylije silná a horká kachní omáčka s masem, neskutečně lahodné, ale velmi pracné jídlo, lepší jej dělat den předem, všude se vaří klasika, ale já mám rád změny, inovace a modernější styl
Krevety s česnekem a chilli, tatarák z červené řepy, rajčatová salsa, nudle s krevetovým demi glace, takové degustační menu

 
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky