MarBenCook

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

červenec 2016

29.7.2016

Vepřová panenka s česnekovou krustou s máslem, celerové pyré se šnytlíkem, máslem a mlékem, omáčka z výpeku a zeleniny

 
 

28.7.2016

Na prvních fotografii je vstup do naší budoucí nové provozovny, na druhé je příprava regálů a na třetí naše nová mašina - parní trouba, jídlo tak při pečení zůstává šťavnaté.
Dále tu máme
Steaky s grilovanou zeleninou (cibule, česnek, rajče, lilek, 3 druhy papriky)
Vepřová krkovice s bylinkovým máslem a silnou omáčkou z masa kostí a zeleniny, ovoněné navíc zázvorem
Vývar připravený s pomocí naší parní trouby :) Čirý vývárek s hromadou kořenové zeleniny, domácím drobením a játrovými knedlíčky. I když jsem jej připravoval netradičním způsobem, mohu říci, že se jedná o consommé :)


21.7.2016

Kuřecí roláda plněná fáší se smetanou, žampiony, blanšírovanou mrkví a slaninou, bramborové pyré, zázvorová omáčka - základ vychází ze silného dvojitého vývaru, bylinek, osmahnuté zeleniny a samozřejmě zázvoru, omáčka je tak lehce štiplavá, plná a sladká zároveň, plus osmahnuté žampiony. Roládu jsem prvně uvařil v základu omáčky se kterou se podává, poté osmahnul na pánvi

Smažené hovězí s nudlemi, zalité silným hovězím vývarem

Vývar z bio kuřete, fritátové nudle, knedlíčky, kořenová zelenina, vše domácí. Opravdu chuť vývaru a masa je mnohem lepší z kvalitnějšího kuřete.....



8.7.2016

Quinoa je údajně superobilnina budoucnosti :) takže tu máme vepřovou panenku obalenou ve slanině, přílohou je quinoa s mrkví, cibulkou, řapíkatým celerem a olivovým olejem
Mušle v rajčatové omáčce se špagetami
Posledním jídlem je z
apečené hovězí s cibulkou, česnekem, řapíkatým celerem, mrkví, rajčatovým pyré, rajčaty a bramborovou kaší se žloutky a smetanou

1.7.2016
Prázdniny jsou tuuuu :) škoda, že už nejsem školou povinný, vzal bych gril, pruty a nehnul bych se týden od vody :)

Prvním jídlem je vepřová panenka
s grilovanou zeleninou, opečeným bramborem a bazalkovou omáčkou
Kuře na francouzský způsob, jinými slovy s rajčatovou omáčkou, kousky rajčat, česnek, cibulka, bazalka, špetka estragonu (samozřejmě vše čerstvé), bramborové pyré s osmahnutou jarní cibulkou na másle, navíc povařené ve smetaně
Domácí paštika s přelivem z pomerančů - kuřecí játra, krkovice, vývar, cibulka, česnek, tymián, smetana, máslo, sůl, pepř, pomeranče, cukr

Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky