MarBenCook

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

červenec 2017

26.7.017


Dlouho jsem neaktualizoval web, jelikož vařím každý den a nestíhám, alespoň jsem nahrával fotky na fejzbůk. Výstavba kuchyně pokračuje až koncem srpna - bohužel, ale snad ještě stihnu konec léta, každopádně se tu bude čoudit i přes podzim a zimu :)

Dnes tu máme
Naložený steak z vepřové kotletky na másle,
šťouchaný brambor s kurkumou a citronová omáčka vařená z demi glace se šnytlíkem
Klasika - v
epřové maso v mrkvi s bramborovou kaší, k dušení používám pouze silný vývar, cibulku připravuje úplně do hněda cca hodinu
Posledním jídlem je opět asijská kuchyně, hovězí svíčková prudce připravená ve woku zalitá omáčkou, asijská ryýže jak ji dostanete jen v lepších restauracích - osmahnutá zelenina smíchaná s rýží a dochucená spolu s omeletou, která je skutečně silná max. 5milimetrů, tuto zvláštnost mě učila paní Giap Thi Lan, vlastnící vyhlášené bistro v Praze :)

10.7.017


Pár fotek z narozeninové akce, vařili jsme francouzskou cibulačku zapečenou na grilu s toastem, bylinkové steaky se silnou omáčkou, vietnamské špízy s omáčkou a rýží, domácí zauzené maso, 4 dny naložený bůček v paprice a česneku a točily se dvě pořádné krkovice předem napíchané v mojí směsi koření :) Od každého jídla jsem navařil 15 porcí, 5 druhů jídel, celkem tedy padlo 75 jídel v provizorních podmínkách, jelikož výstavba kuchyně bude pokračovat až koncem léta......

A dnes tumáme
Chicken wings s česnekovou omáčkou a troškou zeleniny
Farmářské kuřátko, opečený brambor na sádle s bylinkami, omáčka
Grilované kuřecí prso s těstovinami a rajčatovou omáčkou s bazalkou, sypané parmezánem

Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky