MarBenCook

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

duben 2017

20.4.2017

V tomto jarním studeném počasí jsem musel začít vařit i hutnější jídla :) když tak koukám na ty fotky, tak duben se nese v duchu masových rolád :)

Zauzená roláda z krkovice, potřená cibulkou, česnekem, opečeným pepřem, tymiánem a rozmarýnem, omáčka z pečené cibule a králičího vývaru
Zauzená mini rolka na grilu plněná rozmixovaným kuřecím prsem, smetanou a bylinkami, obalená ve slanině, omáčka je z opečené cibule s redukovaným králičím vývarem
Zauzená mini roláda na grilu z telecího masa plněná fáší s bylinkami a zeleninou, pyré z hrášku, bylinek, smetany a másla
Stejček z vysokého roštěnce připravovaný na rozmarýnovém oleji s česnekem, zapečený brambor s cibulkou, rozmarýnem, olivovým olejem a sádlem, omáčka z pečené zeleniny, vývaru s bylinek
Má velmi oblíbená klasika, steak ze svíčkové, spousta grilované zeleniny s bylinkami a česnekem, opečený brambor se solí a pepřem, steaková redukovaná omáčka ovoněná zázvorem a česnekem
Domácí tagliatelle s grilovaným kuřecím prsem a pažitkovou omáčkou

7.4.2017

Další školení v Prakulu a další nová jídla, na fotce Pavel Mencl, Roman Vaněk a Zdeněk Marcín :) učil mě Pavel Mencl, spolumajitel restaurace Kastrol v Praze, pobočka restaurace Na Pekárně, kterou vede zase bývalý šéfkuchař Prakulu Václav Frič, ten mě zase před lety učil omáčky :) Zdeněk mě asi naučil nejvíc......


A dnes tu máme
Králičí consommé se zeleninou připravenou na másle, knedlíčky z kuřete, smetany a bylinek pečené v páře
Rib eye steak na ohni, gratinovaný brambor, omáčka z pečeného bůčku

 
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky