MarBenCook

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

leden 2016

23.1.2016

Pár fotek z vaření Francouzské kuchyně v Praze

21.1.2016

Začínáme budovat provozovnu, kde budeme oficiálně vařit a rozvážet jídla po Roudnici n/L a okolí :) předpoklad spuštění je jaro 2016, nyní budeme postupně měnit stránky, POZOR zatím nerozvážíme, jde pouze o testovací provoz webových stránek a online objednávání :)

A máme tu další jídlo složené z receptů od známých šefkuchařů až po Michelinské :) Vepřová panenka

 
 

17.1.2016

Máme tu opravdu královský steak ze stařené svíčkové, steaková omáčka a šťouchaný brambor, v prní patře přílohy je glazírovaná mrkev, ve druhém máme šalotku a opčenou slaninu

Pečená francouzská cibulačka se sýrovým toastem

Pomalu pečená krkovička prošpikovaná česnekem, bramborové pyré a samozřejmě omáčka


10.1.2016

A první jídlo je pravé Kung Pao, druhé je indické chilli, které se prakticky vaří všude na ulici v Indii v různých variantách, recept jsem přesně dodržel, jen toho chilli jsem dal méně, následuje domácí bramboračka z vývaru a hub, dále smažená rýže s kuřecím masem a zeleninou - výborné jídlo po cvičení, pečené kuře se smaženou rýží a blanšírovanou brokolicí s hráškem, rustikálně servírovaná polévka Phó s chilli :)

3.1.2016

Hned začátkem nového roku tu máme tato výborná jídla

- jehněčí kotletky na česneku a rozmarýnu s jehněčí omáčkou a šťouchanými brambory se slaninou

- hovězí na smetaně s kořenovou zeleninou - neboli svíčková omáčka s hovězím masem a karlovarským knedlíkem

- š
pagety se žampionovou omáčkou a grilovaným kuřecím prsem, omáčka je z cibulky, redukovaného vývaru, žampionů, česneku a kapkou smetany, italská kuchyně sice moc smetanu nepoužívá, ale v této omáčce je to super

- velmi tmavý a silný vývar s domácími knedlíčky a nudlemi s nakrájeným kuřecím prsem, ideální jídlo po cvičení

 
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky