MarBenCook

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

srpen 2019

20.8.2019


Tak sádru už mám sundanou, takže konečně můžeme začít plně vařit. Bylo to velmi velmi dlouhé čekání a začínáme tuto neděli soukromou akcí – oslavou narozenin.  Už mi to opravdu chybělo :) Koncem týdne napíchám kýtu, kterou budeme točit na ohni, dále naložím krkovice vcelku a upeču je pomalu na ohni, přílohou budou malé brambory opečené ve woku zalité šťávou vyvařenou z masa a opečenou cibulí. Dalším jídlem bude opět maso ve woku v asijském stylu s rýží a jako dezert bude vanilková panna cotta.
Dnešní jídla jsou hlavně s rajčaty, sezóna je tu a máme jich na zahradě opravdu hodně. Podzim se blíží a s ním pořádná neodlehčená jídla, paštiky, zvěřina, omáčky. Létem jsme tak nějak propluli bez většího vaření, tak si to musíme pořádně vynahradit :)


Grilovaný rib eye, dvojitý hovězí vývar, nudle a salát, miluju tuto kombinaci
Gazpacho Andaluz
Š
panělská escalivada a podušená s masem
Špagety s masem, rajčaty, zeleninovou omáčkou a bylinkami
Lucka upekla žitný kváskový chleba
Rajčatová polévka

Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky